Leather Bracelet

129.00 lei

Cel mai mic preț din ultimele 30 de zile: 129.00 lei
brățară din piele neagră
Leather Bracelet

Alege cu 10% reducere

titular de card din piele naturală maro deschis

Husa pentru carduri din piele cu RFID

Card Holder

71.10 lei

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka

Brățară bărbătească din piele cu cataramă metalică.

  • Piele naturală împletită.
  • Cataramă neagră din oțel inoxidabil
  • Mecanism de închidere confortabil
  • 3 mărimi la alegere
Caracteristici suplimentare

Închizător metalic

Material

Piele naturală

CARACTERISTICI ALE PRODUSULUI

funcții Leather Bracelet

DIMENSIUNI

leather bracelet dimensiuni
brățară împletită pentru bărbați maro deschis
brățară împletită pentru bărbați

Vezi produse similare

NegruNegru
MaroMaro
Maro deschisMaro deschis
149.00 lei
NegruNegru
149.00 lei
NegruNegru
149.00 lei
MaroMaro
139.00 lei
NegruNegru
139.00 lei

Garderoba unui bărbat poate câștiga estetic prin diversificarea ei cu accesorii potrivite. Marca James Hawk oferă accesorii la modă, care nu numai că impresionează prin designul lor clasic și atemporal, dar și prin calitatea înaltă a executării. Leather Bracelet este o brățară masculină de la James Hawk realizată din piele – acest model poate fi purtat cu încredere în diferite stilizări. Este simplă, minimalistă, dar în același timp foarte atractivă vizual și se potrivește perfect atât la costum, cât și la ținutele casual sau sport.

LEATHER BRACELET JAMES HAWK: DESIGN CLASIC ȘI EXECUȚIE DE ÎNALTĂ CALITATE

Leather Bracelet, o brățară neagră masculină, este o propunere excelentă pentru cei care caută o brățară universală și atemporală, care se poate asorta cu multe alte accesorii. Datorită faptului că și închizătoarea acestui model este realizată în culoarea neagră, brățara poate fi purtată cu bijuterii în multe alte culori, creând ținute vizual interesante. Combinarea închizătorii metalice cu brățara de piele reprezintă o uniune estetic reușită, care în același timp face ca brățara să fie confortabilă în purtare. Închiderea este funcțională și rezistentă, astfel încât să nu întâmpini probleme la punerea brățării.
Leather Bracelet de la James Hawk este un model care cu siguranță poate fi o completare excelentă a garderobei tale. Perioada de retur de 30 de zile și garanția de 24 de luni te ajută în luarea deciziei de cumpărare. Varianta de culoare neagră se potrivește cu multe alte nuanțe de bijuterii masculine, așa că este potrivită dacă îți place să experimentezi cu culorile și ai nevoie de o bază clasică sau dimpotrivă – ești un adept al culorilor calme, minimaliste, care nu ies niciodată din modă.
Brățara Leather Bracelet este o completare excelentă a ținutelor tale zilnice, care poate să le ofere un caracter complet diferit, evidențiind modul tău individual de a te îmbrăca. Brățara, datorită designului său simplu, dar totuși spectaculos, arată foarte bine atât purtată singură, cât și în combinație cu alte elemente de bijuterie. Poart-o așa cum îți place!
La brățară poți asorta cu succes și alte produse potrivite, cum ar fi o curea de piele, portofele, genți sau rucsacuri pentru laptop, mănuși de piele, truse de toaletă și accesorii de călătorie, brelocuri și organizatoare pentru chei. James Hawk este o marcă creată pentru bărbații eleganți, care acordă importanță garderobei lor și caută accesorii de înaltă calitate.