Termeni și Condiții pentru Magazinul Online jameshawk.ro

Ultima actualizare: 19.07.2023

 1. Introducere

Bun venit la magazinul online jameshawk.ro. Prin accesarea și utilizarea acestui website, sunteți de acord cu respectarea termenilor și condițiilor noastre. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste termeni și condiții înainte de a continua utilizarea site-ului nostru.

 1. Definiții
 • “Magazinul Online” se referă la jameshawk.ro, operat de napo sp. z o.o., cu sediul social în ul. Wołoska 18, 02-675 Warszawa, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul 0000665560, cod fiscal PL9721250921.

 • “Utilizator” se referă la orice persoană care accesează și utilizează site-ul web al Magazinului Online.

 1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate drepturile de proprietate intelectuală ale conținutului și materialelor prezentate pe acest website, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, mărci înregistrate și logo-uri, sunt proprietatea Magazinului Online și a partenerilor săi. Orice utilizare neautorizată a acestor materiale este strict interzisă.

 1. Comenzile și Produsele

4.1. Procesul de comandă: Prin plasarea unei comenzi pe website-ul nostru, confirmați că sunteți eligibil să încheiați un contract legal și că furnizați informații corecte și actualizate. Magazinul Online își rezervă dreptul de a refuza sau anula o comandă în cazul unor suspiciuni de fraudă sau utilizare neautorizată a cardului de credit.

4.2. Disponibilitatea produselor: Produsele prezentate pe website sunt disponibile în limita stocului disponibil. În cazul în care un produs comandat nu este disponibil, veți fi informat în cel mai scurt timp și vi se va oferi posibilitatea de a anula sau modifica comanda.

 1. Prețuri și Plăți

5.1. Prețurile afișate pe website sunt exprimate în Lei (RON) și includ TVA conform legii. Prețurile nu includ costurile de livrare, care vor fi specificate în momentul finalizării comenzii.

5.2. Metode de plată: Magazinul Online acceptă plata prin PayU, Plata la livrare, ApplePay și Carduri de Credit, sau alte metode de plată disponibile la finalizarea comenzii.

5.3. Facturare și chitanțe: Veți primi o factură fiscală pentru fiecare comandă plasată pe website-ul nostru, iar chitanța va fi inclusă în coletul livrat.

 1. Livrarea și Retururile

6.1. Livrarea: Produsele comandate vor fi livrate prin Cargus Courier la adresa specificată în formularul de comandă. Termenele de livrare vor fi comunicate în momentul finalizării comenzii.

6.2. Retururi și rambursări: În cazul în care nu sunteți mulțumit de un produs achiziționat, aveți dreptul să returnați produsul în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Pentru mai multe detalii cu privire la procedura de retur, vă rugăm să consultați pagina noastră de Politică de Returnare.

 1. Limitarea răspunderii

Magazinul Online nu poate fi făcut responsabil pentru nicio pagubă directă, indirectă sau consecvențială rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării website-ului sau a produselor achiziționate de pe website.

 1. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Magazinul Online își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi publicate pe website și vor intra în vigoare din momentul publicării lor.

 1. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile din România. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor din România.